Tårnagentklubb og Tårnagenthelg for 3. trinn!

Velkommen til deg som går i 3. klasse

Torvastad menighet inviterer alle på 3.trinn til å være Tårnagenter, og å bli med på Tårnagentklubb og -helg!

Det vil bli fire samlinger med Tårnagentklubb, som vil foregå i grupperom på Torvastad skole, onsdager i SFO-tiden, kl. 12.00-13.30, disse datoene: 27. april, 4. mai, 11. mai og 18. mai.

Tårnagentene vil i løpet av disse dagene løse mysterier og oppdrag, leke, synge, lære om helter fra Bibelen og få sin helt egen agentkode!

Litt snacks vil det også bli på samlingene i form av frukt, kjeks o.l.

Klubben avsluttes med Tårnagenthelg i kirken lørdag 21. mai og søndag 22. mai! Lørdag kl. 16.00-19.00 og søndag kl. 09.30-12.00. Dette er kjempestas! Her vil agentene få flere koder de skal knekke. Nå skal kirken utforskes, til og med kirketårnet og klokkene! Det påstås at det er flaggermus der… Det blir servert agent-pizza. Agentene skal sammen være med å utforme gudstjenesten til dagen etter. (Hvis man ikke har mulighet til å bli med på Tårnagenthelg, så kan man allikevel være med på Tårnagentklubb😊 – gi i så fall beskjed om dette i påmeldingen.)

Betaling 200,- (hvis deltakeren kun blir med på Tårnagentklubb så betaler man bare 100,-)
Vipps: Torvastad sokn Trosopplæring 722592, merk. «Tårnagenter» og navnet på deltakeren.

Påmelding her innen fredag 22. april

For spørsmål, ta gjerne kontakt med Agent 007 (Lisbeth) tlf. 452 10 007