Tårnagenthelg 5. og 6. juni

Velkommen til deg som går i 3. klasse

Det er en glede for oss i Torvastad menighet å invitere deg som går i 3. klasse til Tårnagenthelg!

Sted:        Torvastad kirke

Dato:        5. og 6. juni 2021

Tid:         kl. 16.00-19.00 på lørdag (5. juni) og kl. 10.00-12.00 søndag (6. juni)

På lørdagen skal vi utforske kirken, bibelen, tårnet og kirkeklokkene, i tillegg til å løse masse spennende oppdrag og mysterier! OG du vil få en helt egen agentkode!

Alle Tårnagentene bor hjemme, men vil være sammen både lørdag og søndag. Agentene møtes i kirken lørdag 5. juni kl. 16.00. Da blir det oppdrag og mysterier, så spiser vi agentmat (pizza) kl. 17.00, og deretter utforsker vi kirketårnet og planlegger gudstjenesten, og mye mer gøy! Vi er ferdige kl. 19.00.

Søndag treffes vi igjen ca. kl. 10.00 (vil få avklart tidspunkt lørdagskveld) for å øve til det vi skal delta med på gudstjenesten kl. 11.00.

Foreldre og søsken inviteres til gudstjenesten kl. 11.00. Nå trenger vi ikke lenger å holde to meters avstand (ved sang) i kirken, så nå blir det plass til flere, og vi regner dermed med at det blir plass til både søsken og foreldre.

Har DU lyst å bli med på denne kjekke Tårnagent-helgen, med symbol-jakt og mysterier i kirken?

Pris: 100,- som dekker mat og materiell. Betales enten på VIPPS #514864 innen lørdag 5. juni (mrk. navn på agenten), eller kontant ved oppmøte.

Av smittevernhensyn kommer vi til å dele inn i de samme to kohortene som de bruker på skolen. I påmeldingen må man derfor fylle inn om barnet er i kohorten Spurv eller Kjøttmeis.

Påmelding her innen torsdag 3. juni

Vi ønsker at alle barn, uansett funksjonsnivå, skal kunne delta
på våre trosopplæringstiltak. Gi oss beskjed i forkant av
Tårnagenthelgen, dersom ditt barn har behov for tilrettelegging.
Man kan enten skrive det i påmeldingen, eller ta direkte kontakt pr. telefon
eller e-post.

Med vennlig hilsen,