Dåpsskolen 2022

Velkommen til Dåpsskole!

Torvastad menighet har gleden av å invitere alle 1.-klassinger til Dåpsskole! Dette er for alle 1-klassinger som vil være med, både døpte og ikke-døpte.

Sted: På skolen etter skoletid
Tid: Hver mandag fra 10. jan. – 14. feb. kl. 11.00-12.15

Barna blir med på en spennende «reise» gjennom Bibelen ved bruk av historier, drama, sang, workshop, lek og moro.

Trosopplæreren henter barna i klasserommet/på SFO kl. 11.00, og følger dem tilbake til SFO kl. 12.15.

Etter siste Dåpsskolesamling 14. februar, blir vi med på gudstjeneste i kirken søndag 20. februar kl. 11.00. Der får alle som har vært med på Dåpsskolen utdelt et diplom, i tillegg til at vi blir med og viser frem det vi har lært på Dåpsskolen. Vi skal øve på dette 14. feb., men vi møter også opp litt tidligere i kirken for å øve der. Oppmøte i kirken kl. 10.30.

Det er helt gratis å være med på Dåpsskolen.

VELKOMMEN!

Påmelding her innen torsdag 6. januar.

Mvh, Trosopplærer Lisbeth Marvik
tlf: 45210007, mail: lisbeth.c.marvik@karmoykirken.no

Ang. smittesituasjonen: Vi håper vi kan starte opp mandag 10. jan. som planlagt, men det kommer an på om det blir strengere restriksjoner. Hvis vi må utsette/avlyse, gir vi beskjed om dette før oppstart.