Babysang Vinteren 2024

Nytt babysangkurs Vinteren 2024 starter  torsdag18. januar

Generell informasjon

Babysang er en unik mulighet til å møte andre som har barn på samme alder, og utveksle gleder og utfordringer i en hyggelig setting. Det passer for babyer fra 0-12 måneder+ mamma/pappa/ annen voksen.

Programmet inneholder musikk, lek og bevegelse, tipasset barnets alder. Vi bruker musikk fra Spotify i tillegg til at vi synger og spiller på rytmeinstrument sammen. Babysang er for alle - du trenger verken å kunne synge eller spille et instrument. Her er fokus på kontakten mellom deg og din baby.

Etter samlingen i kirken blir det servert deilige rundstykker og vafler på kafèn i Kirkestuen.

Babysang vinter 2024

Oppstart av nytt kurs 18 januar kl 11.00 i Torvastad kirke. Samlingene er på torsdager frem t.o.m 21. mars

Hvert barn får en pose med musikkinstumenter som brukes i samlingen. Dere får posen med hjem når kurset er slutt.

PÅMELDING

Kurset koster 250 kr. Vipps 722592, merk med "Babysang"

Velkommen!

Vennlig hilsen Aina Karly Gofar Faltinsen