Kantater og allsang på Kristi kongedag

Svingende barokkmusikk i Torvastad kirke søndag 21. november kl. 18.00!

Den anerkjente sangeren Ørjan Hartveit (bildet) med musikere framfører to kantater av G. P. Telemann. I tillegg får publikum være med og synge flotte salmer fra barokken.

Søndag 21. november kl. 18.00 får vi besøk av den anerkjente sangeren Ørjan Hartveit, bosatt i Bergen. Han framfører denne kvelden to solokantater av den tyske komponisten Georg Philipp Telemann (1681-1767) sammen med musikere på trompet, fiolin, bratsj, cello og orgel: «Victoria! Mein Jesus ist erstanden» (Seier! Min Jesus er oppstanden) og «Jauchzet dem Herrn, alle Welt» (Rop med jubel for Herren, all jorden).
I tillegg får publikum høre cello- og orgelmusikk og selv være med å synge salmer med tekst og/eller melodi fra barokken.

Musikere:
Ørjan Hartveit, baryton
Frank Roger Haukås Eikeland, trompet
Nina Jackson, fiolin
Almas Karakystyk, bratsj
Jarle Kristoffersen, cello
Ingrid Berg Tobiassen, orgel
Arnfinn Tobiassen, orgel

Billetter ved inngangen kr 200,- .

Arr. Torvastad menighet med støtte fra Norsk kulturråd og Karmøy kommune.