Kor og lek


Kor og lek starter opp igjen onsdag 20. januar 2021, enten digitalt eller med fysiske samlinger

 

Alle barn fra 1-5 år fra Torvastad, i følge med en voksen, er hjertelig velkomne til å bli med på Kor og Lek våren 2021.

Vi starter opp med Kor og Lek onsdag 20. januar kl. 17.00-18.00.

På grunn av den økende smittefaren som vi ser nå, må vi vurdere fortløpende om vi kan ha fysiske samlinger, eller om vi må gå over til digitale samlinger. Dere vil få beskjed om dette før oppstart.


Vi møtes på Ungdomshuset på Torvastad (eller digitalt) kl. 17.00-18.00 hver onsdag (utenom vinterferien) fra 20. januar til 17. mars.

Vi avslutter Kor og Lek på gudstjeneste søndag 21. mars, hvor vi deltar med sang, sammen med Babysang-gruppen. (Vi må vurdere når det nærmer seg om deltakelsen på gudstjenesten kan la seg gjennomføre, mtp smittevern - men samlinger onsdager fra 20.1.-17.3 blir det uansett, enten med fysiske samlinger eller digitalt.


Kor og Lek er samlinger for barn, hvor vi synger, leker, har trosopplæring og spiser kveldsmat sammen, hver onsdag kl. 17.00-18.00 på Ungdomshuset på Torvastad (kan endres til å bli digitalt - da uten kveldsmat). 

Vi håper vi kan ha fysiske samlinger denne våren, slik som det pleier å være.


Pris for samlinger med kveldsmat (ett samlet beløp for våren) er 150 kr. pr barn eller 250 kr. hvis man har med flere barn. Foreldre går gratis. Betaling via VIPPS før oppstart. VIPPS-nr. 514864 («Arrangement, Torvastad Sokn»). Merk med Kor og Lek, og barnets navn. Hvis det kun blir digitale samlinger denne våren, og vi ikke kan møtes fysisk og ha samlinger med kveldsmat, overfører vi da pengene tilbake til hver deltaker. 

Påmeldingfrist innen mandag 18. januar.

 

Velkommen!

 

Mvh
Trosopplærer Lisbeth Carina Marvik

Ta kontakt om du lurer på noe, tlf. 452 10 007.

Tilbake