Torvastad menighet > Artikler > Nyheter

Pilegrimsvandring

Velkommen til pilegrimsvandring over Karmøy i vestlandsvår, 26. og 27. mai.

Turen går fra Skudeneshavn til Avaldsnes, i underkant av 20 kilometer per dag, mest på stier i utmark.

Vi gir oss god tid. Det står ingen konkurranse om å komme først eller gå raskest, det handler om å gå sammen. Og å være sammen med seg selv midt i det hele. Underveis vil du oppleve kulturelle innslag, historikk og sang kombinert med masser av frisk luft.

Du har også mulighet til å starte hele pilegrimsvandringen med avduking av steinkors på Fredtun og tur til Alvaberg,  25. mai kl. 18. Denne kvelden er åpen for alle.

Gode overnattingstilbud på Fredtun.

Turen vil koste 400 kr for en dag og 600 kr for to dager. Påmelding innen 1. mai. Se www.karmoykirken.no

Ved eventuelle spørsmål om turen ta kontakt med Ellen Eng Jakobsen på mail: ellenengjakobsen@hotmail.com

Ved spørsmål ang. påmelding ta kontakt med Wenche Lindtner på tlf  98242083 eller mail:  wli@karmoy.kommune.no