Torvastad menighet > Artikler > Nyheter

GULLKONFIRMANTJUBILEET 2020 ER UTSATT

Kjære konfirmantjubilant!  1970-2020

I vår er det 50 år siden du ble konfirmert i Torvastad kirke. Det er det grunn til å feire!

Jubileumsfeiringen som skulle ha vært 26. april er UTSATT pga. fare for smittespredning av koronaviruset. Ny dato er søndag 18. oktober kl. 11.00.

Vi håper at de som har meldt seg på kommer, men også at mange av dere som ikke kunne komme nå i april, vil melde dere på til jubileet i oktober.

Vi starter med gudstjeneste. Like etter gudstjenesten inviterer vi til koldtbord, kaffe og kakebord på Aktivitetshuset.

Vi regner med at festen er slutt ca. kl. 17.00

På tidligere års jubileumsfester har en stor del av konfirmantene deltatt, og vi håper på like stor oppslutning i år!

Dersom noen har bilder eller avisutklipp fra tida omkring konfirmasjonen, kan de sendes på epost i forkant. Dersom noen ønsker å komme med en hilsen, blir det anledning til det.

For oversiktens skyld vil vi be om at påmelding skjer snarest eller senest 4. oktoberpå internett på www.torvastadkirke.no

De som ikke skal på jubileumsfesten må sende e-post til torvastad.sokn@karmoykirken.no eller sms 938 78 946.

Pris pr. person kr. 300,-. VIPPS 514864 eller kontant

Vennligst gi beskjed også dersom du ikke kan komme.

Påmelding her