Torvastad menighet > Artikler > Nyheter

GULLKONFIRMANTAR 2020

Kjære konfirmantjubilant!  1970-2020

I vår er det 50 år siden du ble konfirmert i Torvastad kirke. Det er det grunn til å feire!

Torvastad menighet vil derfor invitere deg m/ følge, til gudstjeneste i Torvastad kirke søndag 26.april kl. 11.00.

Like etter gudstjenesten inviterer vi til koldtbord, kaffe og kakebord på Aktivitetshuset.

Vi regner med at festen er slutt ca. kl. 17.00

På tidligere års jubileumsfester har en stor del av konfirmantene deltatt, og vi håper på like stor oppslutning i år!

Dersom noen har bilder eller avisutklipp fra tida omkring konfirmasjonen, kan de sendes på epost i forkant. Dersom noen ønsker å komme med en hilsen, blir det anledning til det.

For oversiktens skyld vil vi be om at påmelding skjer snarest eller senest 27. mars på internett på www.torvastadkirke.no

De som ikke skal på jubileumsfesten må sende e-post til torvastad.sokn@karmoykirken.no eller sms 938 78 946.

Pris pr. person kr. 300,-. VIPPS 514864 eller kontant

Vennligst gi beskjed også dersom du ikke kan komme.

Påmelding her