Dragekjemperne

Går du i 4.klasse?

Sammen med Torvastad KFUK-KFUM-speidere arranger vi leir med overnatting fra lørdag 8. september kl. 11.00 til søndag 9. september kl. 13.00. (Du kan også overnatte hjemme om ønskelig.)

Her skal vi høre om St. Georg som kjempet mot dragen.Og selvsagt skal dere også få være med å kjempe mot dragen.

Vi har planlagt mye gøy!

Dere blir speidere for en helg og skal lage mat på bål, lære å bruke kniv, og masse annet kjekt som speiderne driver med. Det blir aktiviteter og lek. Vi skal også lære om kristne symboler, vi skal lære nye sanger og vi skal forberede gudstjenesten til søndag.

Det meste vil foregå ute, og vi skal alle sove i lavvoer. Men vi tar værforbehold, slik at hvis vi ikke kan sove ute på grunn av for mye vind/nedbør, så sover vi inne i ungdomshuset.

Søndag blir vi med på friluftsgudstjeneste på idrettsplassen kl. 12.00.

Foresatte, søsken, faddere, venner og alle andre er også velkomne.
Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe.

Påmelding og betaling innen tirsdag 4. september.

Påmeldingsskjema finner du her  Påmeldingsfristen er gått ut ta evt kontakt med Lisbeth

Pris: 100,-  betales inn på kontonummer 3361.14.00573 eller VIPPS nummer 514864. Merk med «Dragekjemperne» og barnets navn.
Mer informasjon kommer etter påmelding.

Vi trenger også et par fedre som kan være med som ledere og bli med og overnatte, er det noen som kan tenke seg å være med? Gi beskjed til trosopplærer Lisbeth, tlf. nedenfor.

Hilsen Torvastad menighet og Torvastad KFUK-KFUM-speidere.

For eventuelle spørsmål, ta kontakt med trosopplærer i Torvastad menighet
Lisbeth C. Marvik, tlf. 452 10 007.