Tårnagenter

Torvastad menighet inviterer alle på 3.trinn på Torvastad til å være Tårnagenter .

Påmeldingsskjema

Dette er en stor suksess, og noe av høydepunktet for barna i menigheten. Agentene vil i løpet av disse dagene løse mysterier og oppdrag, leke, synge, lære om helter fra Bibelen og du vil få en egen agentkode.

Litt snacks vil det bli på samlingene i form av frukt, kjeks el.

Det vil bli 5 samlinger med Tårnagentklubb, som vil foregå i klasserom på Torvastad skole etter skoletid (i SFO tiden).18.og 25 april, 9.16.og 23.mai

Klubben avsluttes med Tårnagenthelg!! (Lørdag 26.mai og søndag 27.mai). Dette er kjempe stas. Her vil agentene få flere koder de skal knekke. Nå skal kirken utforskes, til og med kirketårnet og klokkene! Det påstås at det er flaggermus der… Agentene skal sammen være med å utforme gudstjenesten til dagen etter.

Mer informasjon om denne helgen kommer senere.

Tårnagent Klubb blir på onsdager fra kl 12.05-13.30

18. april- oppdrag  ”Skapelsen og syndefallet”

25. april- oppdrag  ”Abraham ”

9. mai- oppdrag  ”Josef”

16.mai-  oppdrag  ”Moses”

23. mai-  oppdrag  ”Samuel og David”

Påmelding: innen 16.april på www.torvastadkirke.no

For spørsmål ta gjerne kontakt med Agent 002

Leila Rikstad mobil 91141573

Betaling: 200 kr. Setters inn på kontonr.: 3361.14.00573. Merkes med barnets navn. Viktig!

Hilsen Leila Rikstad

Trosopplæringsmedarbeider